Letgo Hesabı Silme Yöntemleri Nelerdir? – Webdunya


Letgo kullanıcı hesabı silme işlemi, hemen hemen Letgo uygulamasını kullanan herkesin yapmak isteyebileceği bir işlemdir. Kullanıcılar arasında Letgo hesap kapatma olarak da bilinen bu yöntemin başarıyla tamamlanması için uygulanması gereken adımkar oldukça basittir. Ancak Letgo kullanıcılarının, hesaplarını silmeye karar vermeden önce dikkat etmeleri gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Letgo hesap silme işleminden sonra neler olacağı ve hesabınızı geri aktif edip edemeyeceğinize dair detayları önceden öğrenmenizde fayda vardır. Letgo üyeliğinizi silmek ve hesabınızı kapatmak için bilmeniz gereken bütün detayları bu yazımızın devamından okuyup öğrenebilirsiniz.

Letgo Hesap Silme İşlemi

letgo hesap silme islemi

Letgo üyelik hesabı silme işlemi, sanıldığı kadar zor değildir. Letgo mobil uygulaması, insanların genellikle kullanmadıkları iyi durumdaki eşyalarını başka kişilere sattığı bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Aynı şekilde diğer kullanıcılar da aradıkları ve ihtiyaç duydukları eşyaları Letgo mobil uygulaması üzerinden uygun fiyatlarla satın alabiliyor. Siz de Letgo gibi uygulamaları kullanarak bu platform üzerinden ikinci el eşyaların alım satımını yapabilirsiniz.

Pek çok kişi Letgo hesabını aktif ettikten sonra, satacağı eşyaları sattıktan sonra hesaplarını kapatmak istemektedir. Bazı kullanıcılar da eşyalarını Letgo üzerinden satamadıkları için sinirlenip hesaplarını silmeyi talep etmektedir. İşte bu tür durumlarda Letgo hesap silme işleminin uygulanması gerekmektedir. Diğer eşya al-sat mobil uygulamalarında olduğu gibi Letgo uygulaması üzerinden de hesap silme veya üyelik kapatma işlemini yapmak çok basittir. Ancak Letgo uygulamasını kullanan kişilerin, bu işlemi gerçekleştirmeden önce Letgo hesap silmesinin sonuçlarına göz atması faydalı olacaktır. Bütün kullanıcılar Letgo hesap kapatma işleminden önce bilmesi gerekenler hakkında bilgi sahibi olmalıdır.

Ayrıca Facebook hesap silme bilgilerine de bakabilirsiniz.

Letgo Hesabını Silmeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Letgo hesabını silmeden önce dikkat verilmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Öncelikle Letgo hesabını veya üyeliğini kapatmak ile silmek aynı anlama gelmektedir. Her iki seçenekte de Letgo üyeliğiniz yok olacaktır. Ancak Letgo hesabından çıkış yapmakla silmek aynı şey değildir. Çünkü Letgo hesabınızdan çıkış yaptığınız zaman başka bir cihaz kullanarak üyelik hesabınıza yeniden giriş yapabilirsiniz.

Eğer Letgo hesabınızı silmeye karar verdiyseniz, hesabınızı silmeden önce satmaya devam ettiğiniz bir eşya olup olmadığını kontrol etmeniz tavsiye edilir. Aksi takdirde hesabınız kapatıldığı zaman diğer kullanıcılar ürünlerinize bakamayacak ve sizde dolayısıyla satmak istediğiniz eşyanıza yeni bir müşteri bulamayacaksınız. Letgo hesabınızı kapatmadan önce üyelik hesabınızla bağlantılı olan e-mail adresinizi ve hesap bilgilerinizi bir yere kaydetmeniz faydalı olacaktır. Bu sebeple daha sonradan bu bilgilere ihtiyaç duyduğunuzda söz konusu kayıtlardan faydalanabilirsiniz.

Letgo Hesabı Nasıl Silinir?

Letgo hesabını silmek için uygulanması gereken 2 farklı yöntem vardır. Bilindiği üzere son yılların en popüler ikinci el eşya alım satım uygulamalarından biri olan Letgo platformuna farklı cihazlardan giriş yapılabilmektedir. Letgo platformu hem akıllı telefonlardaki mobil uygulamalardan hem de bilgisayarların işletim sistemi üzerinden kontrol edilip kullanılabilmektedir. Bu yüzden Letgo hesabı silmek için de her iki yönden de yapılması gereken işlemler farklılık gösterebilmektedir. Dolayısıyla Letgo üyelik hesabını kapatmak için şu aşamalar öne çıkmaktadır:

  • Akıllı telefondan Letgo hesabı silme adımları
  • Bilgisayar üzerinden Letgo hesabı silme adımları

Bu iki yöntemden dilediğinizi seçerek çok kısa sürede Letgo hesabınızı kullanıma kapatıp tamamen silebilirsiniz. Ancak bu aşamada dikkat etmeniz ve başarılı şekilde uygulamanız gereken bazı işlemler olduğunu unutmamanız gerekir.

Telefondan Letgo Hesabı Silme İşlemi

telefondan letgo hesabi silme islemi

Akıllı telefondan Letgo hesabı silme adımları uygulandığında çok kısa sürede Letgo mobil uygulamasında bulunan üyelik hesabınızı tamamen kapatabilirsiniz. Letgo uygulamasını akıllı telefondan kullanan kişiler için Letgo hesap silme yönteminin adımları şu şekilde sıralanmaktadır:

  • Telefonunuzdan Letgo uygulamasına giriş yapınız.
  • Uygulamada kendi hesabınızın açıldığından emin olunuz.
  • Sol üstte görünen profil resminizin olduğu yere dokunarak sayfayı açınız.
  • Profil kısmına giriş yaptıktan sonra açılan menüden sağ üstte yer alan “Ayarlar” sekmesine giriş yapınız.
  • Açılan ekranda en altta bulunan “Yardım” seçeneğine giriniz.
  • Yardım seçeneğine tıkladıktan sonra önümüze gelen ekranda listenin en altında bulunan “Teknik destek ve Hata Raporu” seçeneğini açınız.
  • Letgo mobil uygulamasında teknik destek bölümüne giriş yaptıktan sonra bu listenin en alt kısmında bulunan kırımızı renkli yazıyla yazılmış “Teknik Destek” bağlantısına tıklayınız.
  • Bu işlemin ardından ekrana gelen seçenekler arasında “Hesabımla ilgili bir sorum var” seçeneğine tıklayınız.
  • Bu seçeneği işaretledikten sonra açılan sayfada altta yeniden seçenek kutusu oluşacaktır. Bu kısma giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Ekranda yer alan seçenekler arasında “Hesabımı silmek istiyorum” opsiyonunu seçiniz ve onaylayınız.
  • Seçim işleminden sonra ekranın alt kısmında bulunan “Açıklama” bölümüne, Letgo hesabınızı neden sildiğinizi veya üyeliğinizi kapatmak istediğiniz yazıp “Gönder” seçeneğini seçiniz.
  • Bu gönderimden sonra Letgo uygulamasına kayıtlı olan e-mail adresinize, Letgo yönetimi tarafından mesaj gönderilecektir.
  • Bu mesajı yanıtlarken “Profilimi kalıcı olarak siler misiniz?” şeklinde cevap gönderirseniz Letgo yönetimi hesabınızı kalıcı olarak silecektir.

Letgo mobil uygulamasında üyelik hesabını kalıcı olarak silmek için telefondan yapılması gereken işlemler bu kadarla sınırlıdır. Görüldüğü gibi ilk başta kafa karıştırıcı olarak görülse de aşama aşama gidildiğinde Letgo üyelik hesabını silmek sanıldığından çok daha basit ve pratik olmaktadır. Letgo uygulamasında bütün kişisel bilgileriniz, sattığınız ürünler, kullanıcı yorumları, sizin yaptığınız yorumlar, favoriler, profil resminiz ve mesajlaşmalarınız tamamen silinecektir.

Merak edilen Yahoo hesap silme işlemine yazımızdan ulaşanilirsiniz.

Bilgisayardan Letgo Hesabı Silme

Letgo hesabını bilgisayar üzerinden silme işlemi de akıllı telefondan yapılan gibi birtakım aşamaların uygulanmasıyla tamamlanmaktadır. Letgo hesabınızı bilgisayardan silerken tek tek gerçekleştirmeniz gereken işlemler şunlardan oluşmaktadır:

  • Kullandığınız bilgisayardan Letgo hesabınıza giriş yaptıktan sonra ekrana gelen ana sayfa üzerinde, sağ üstte yer alan kendi profilinize tıklayınız.
  • Profilinize giriş yaptıktan sonra sağ tarafta açılan menüdeki seçenekler arasında “Letgo hakkında” bağlantısını seçiniz.
  • Bir sonraki pencerede menü içinde üst sırada yer alan “Yardım” butonuna tıklayınız.
  • Tıkladıktan sonra sayfanın en alt kısmına inerek kırmızı ile yazılmış olan “Teknik Destek ve Hata Raporu” bölümüne giriş yapınız.
  • Ekrana gelen sayfada Letgo hesabınızın aktif edildiği kayıtlı e-mail adresinizin olduğu bir sayfa açılacak. Bu sayfada seçenekleri aktif ederek birini seçin kısmından seçim yapmanız gerekmektedir.
  • Tıkladıktan sonra açılan seçenekler arasında “Hesabımla ilgili sorum var” butonuna tıklayınız.
  • Bu kutucuktaki seçenekler arasında “Hesabımı silmek istiyorum” seçeneğine tıklayarak devam ediniz.
  • Açılan sayfada bulunan açıklama kısmına, Letgo hesabınızı neden silmek veya kapatmak istediğiniz yazıp, “Gönder” seçeneğine tıklayınız.

Bu işlemlerin ardından Letgo yönetimi, uygulamaya kayıtlı olduğunuz e-mail adresinize mesaj gönderecektir. Bu mesajı Letgo mobil uygulamasında yapıldığı gibi “Profilimi kalıcı olarak siler misiniz?” şeklinde yanıtlarsanız, hesabınız tamamen silinecektir. Görüldüğü üzere bilgisayar kullanarak Letgo hesap silme işlemi de bu kadar basittir. Bu işlemleri aşamalarda belirtildiği gibi sırasıyla uygularsanız, Letgo hesabınız kalıcı olarak silineceğinden herhangi bir bilginiz veya iletişimde olduğunuz kişilerin mesajlarına ulaşım mümkün olmayacaktır.

<

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir